Prejeli smo standard ISO 9001:2015

Certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification je našemu podjetju VI - JA d.o.o. potrdila podelitev ISO 9001:2015 certifikata, ki velja kot dokaz sposobnosti naše organizacije za izpolnjevanje pričakovanih zahtev naših odjemalcev. Pridobljen certifikat je še enkrat potrdil kakovost našega dela, obenem pa potrdil, da strankam zagotavljamo izključno vrhunsko profesionalno storitev ter izdelke najvišje in konstantne kakovosti. Certifikat velja do 5.12.2022.

Standard ISO 9001:2015 nam pomembno pripomore k dostopu in vstopu na različne trge ter prispeva k uspehu poslovanja na le teh. Je tudi orodje za uspešno in učinkovito delovanje našega podjetja. Standard ISO 9001:2015 potrjuje zagotavljanje kakovosti naših procesov in storitev, le ta namreč upošteva dejstvo, da se vse več sistemov vodenja kakovosti uporablja skupaj in integrirano z ostalimi poslovnimi procesi našega podjetja.

Certifikat, poleg naših mnogih zadovoljnih strank, potrjuje, da smo lahko odlična izbira tudi za vse nove poslovne partnerje ter kupce, ki potrebujejo naše izdelke in storitve. Zato lepo vabljeni, da nas pokličete, pošljete sporočilo ali obiščete.